Puncte de fidelitate

Ce este sistemul punctelor de fidelitate?

În magazinul nostru web se pot aduna puncte care ulterior pot fi valorificate – optând pentru oricare dintre cele câteva mii de produse aflate în oferta noastră.


Cum primesc punctele?

Punctele vor fi primite dupa finalizarea comenzilor online. Pentru fiecare 100 lei cheltuiti, primiti 3 puncte (nu percepem puncte pe taxa de transport si nici nu se vor acorda puncte pentru costul de transport).


Cat valoreaza un punct?

Fiecare 1 punct = 1 Leu.
Fac exceptie de la acordarea punctelor, produsele care se afla in promo sau care sunt deja la pret redus.

Punctele se acorda doar clientilor inregistrati pe site, iar pentru a le primi, trebuie sa va logati pe website, cu userul si parola. Dupa inregistrare, punctele de acorda automat dupa finalizarea comenzilor.


Până când îmi pot folosi punctele?

Punctele se pot folosi timp de 1 an, după care ele expiră. Înainte de expirare sistemul vă va notifica dacă dintr-un motiv sau altul ai fi uitat de punctele taşe nevalorificate!


Cum pot folosi punctele?

Valorificarea punctelor în webshop se poate face înainte de finalizarea comenzii.


Chestiuni importante de ştiut legate de utilizarea sistemului

Partenerii noştri Asociaţii Sportive, Şcoli, Cluburi, Comercianţi cu ridicata şi cu Amănuntul nu primesc puncte de fidelitate pentru cumpărăturile efectuate. Acest bonus este acordat în exclusivitate clienţilor noştri în comerţul cu amănuntul! Desigur pentru partenerii noştri de mai sus sunt valabile reducerile generale sau cele stabilite în fiecare caz în parte.

Atenţie!

Sistemul de puncte este dotat cu un sistem permanent de verificare şi protecţie. Astfel încât abuzurile le putem filtra cu uşurinţă. Rugăm toţi utilizatorii să folosească sistemul în mod corespunzător. În caz de folosire necorespunzătoare şi abuz punctele sunt retrase iar profilul utilizatorului este şters din sistemul nostru.